Disclaimer

Chambres d’Hôtes Wijzer en Gìtes Wijzer brengen partijen bij elkaar

Op Chambres d’Hotes Wijzer en Gîtes Wijzer komen bezoekers die op zoek zijn naar authentieke accommodaties in Frankrijk. Beide websites brengen zo verhuurders en huurders bij elkaar. Het huren van een accommodatie gebeurt vervolgens rechtstreeks tussen de verhuurder en de huurder. Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer zijn daarbij op geen enkele manier partij en dus ook niet aansprakelijk bij ontstane geschillen tussen partijen die gebruik maken van de website.

Informatie op de website en naar links van derden

Chambres d’Hotes Wijzer en Gîtes Wijzer stellen zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuiste informatie uit de verkregen informatie via de pagina’s en vermeldingen op de website. De op deze website getoonde informatie wordt door zowel Chambres d’Hotes Wijzer, Gîtes Wijzer als de accommodatie-eigenaren op de website met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt geplaatst onvolledig en/of onjuist is.

De correctheid en juistheid van de inhoud van links naar derden (de directe website naar de Chambres van de eigenaar) is voor de verantwoordelijkheid van derden.

Chambres d’Hotes Wijzeren Gîtes Wijzer behouden zich het recht om bij onjuist gebruik van de pagina’s dit te corrigeren of te verwijderen.

Beoordelingen

Het is iedereen toegestaan om een beoordeling te plaatsen op een vermelding bij een accommodatie waar hij/zij geweest is. Daarentegen behoudt CDW zich het recht voor om een beoordeling te verwijderen als dit een persoonlijke aanval is, onnodig beledigend is of onterecht is. Het verwijderen van een beoordeling zal, indien mogelijk, per mail doorgegeven worden aan desbetreffende persoon.

Back up

Chambres d’Hotes Wijzer en Gîtes Wijzer maken regelmatig een back-up van alle gegevens. Hierbij dragen wij zorg voor de veiligheid van alle bestanden op de website, waaronder ook de informatie weergegeven van alle vermeldingen de websites. Indien zich onverhoopt een calamiteit voordoet aan de server, zullen er zo min mogelijk gegevens verloren gaan. Chambres d’Hotes Wijzer en Gîtes Wijzer zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit informatie die wordt verkregen via de pagina’s op de website.

Beschikbaarheid

Op de websites van Chambres d’Hôtes Wijzer en Gîtes Wijzer wordt grote zorg besteed aan het actueel houden van de beschikbaarheidskalenders. Niet voorkomen kan worden dat door technische vertragingen en/of menselijke fouten er toch nog (tijdelijke) verschillen zijn tussen de weergegeven beschikbaarheid en de feitelijke beschikbaarheid. Bij eventueel hieruit ontstane problemen (bijv. een dubbele boeking) zullen we helpen waar mogelijk en redelijk, maar zijn niet aansprakelijk voor eventuele (financiële) schade die hieruit ontstaat.

 

Deze disclaimer is voor het laatst aangepast op 30 november 2020