Domaine Pouzoult wijngaardtour

Gastronomie

W
Wijn- en gastronomie excursie

Stel, je wil op vakantie in Le Berry. Lekker genieten van de rust van het Franse platteland. Én natuurlijk van die verrukkelijke kazen en wijnen …

Prachtige vakantiehuisjes

Ik zeg op naar Domaine Pouzoult! Jeannine en Ton hebben daar een prachtplek met een authentieke boerenwoning. De twee schuren zijn omgetoverd tot prachtige vakantiehuisjes, ieder geschikt voor twee personen. Ideaal om van daaruit de streek te verkennen!

Wijn en fromage

En ja, daar horen natuurlijk wel de wijnen van Chateaumeillant bij! Jeannine en Ton maken het je heel gemakkelijk … Ze bieden de mogelijkheid een wijn- en gastronomie excursie te doen in het wijngebied van Châteaumeillant. Dat doen ze samen met Goûts du Berry. Hoe leuk is dat, lekker op je vakantie in de Berry je laten bijpraten over wijn en gastronomie?

Wijngaardtour

Een halve dag touren door de wijngaarden. En dat onder de bezielende leiding van een Engelse gids. Je hoeft je geen zorgen te maken over vervoer, want je wordt bij Domaine Pouzoult opgehaald en weer thuisgebracht!

Kaas- en wijntour

Nog leuker: een héle dag op pad, en niet alleen van de wijn, maar ook je laten bijpraten over, en genieten van, de kazen! Deze tour is natuurlijk inclusief de lunch.

Had je het liever net wat anders? Een tour op maat behoort ook tot de mogelijkheden.

Kosten

De kosten van een wijngaardtour zijn € 45 per persoon, de kosten van een kaas- en wijndagexcursie zijn € 115 per persoon. Die van een tour op maat hangen af van je wensen.

Tijdens deze excursies krijg je volop de gelegenheid om wijn te proeven. In verband met het beperkte aantal plaatsen is aan te bevelen deze tours in combinatie met je boeking te reserveren.