T
Trouwen in Zuid-Frankrijk

Oui, ik wil trouwen in Zuid-Frankrijk!

Is dit voor jullie beiden een ultieme wens? Uw gastheer en vrouw van Chambres d’hôtes Les Trois Comtes, kunnen jullie hierbij helpen om deze droombruiloft te realiseren.

Het charmante en stijlvolle decor van Chambres d’hôtes Les Trois Comtes sluit mooi aan bij een intieme droombruiloft in Zuid-Frankrijk. De ommuurde stadstuin met rozenstruiken, lavendel en olijfbomen biedt een ideale romantische achtergrond voor de huwelijksceremonie.

De authentieke details van de villa samen met de riante en sfeervolle veranda biedt de ideale setting voor een heerlijk ontbijt, huwelijkslunch en of diner. U en uw naaste familieleden verblijven in Chambres d’hôtes Les Trois Comtes, terwijl de overige gasten worden ondergebracht in Hotel de Ville de Saint-Hippolyte-du-Fort.

Het typische Franse dorp beschikt over diverse mooie plekken om prachtige huwelijksfoto’s te maken, zoals de wijnvelden, authentieke straatjes en olijfboomgaarden.

“Daar wij zelf onze droombruiloft in Zuid-Frankrijk hebben gerealiseerd weten wij als geen ander hoe bijzonder het is en, met wat hulp, gemakkelijker te realiseren is dan men denkt”.

Een suggestie voor een Week-end de mariage in Chambres d’hôtes Les Trois Comtes? wij zijn u graag van dienst bij de samenstelling en aankleding van uw droombruiloft.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, dan ontvangen wij graag een e-mail naar info@lestroiscomtes.com, met daarin de wensen over hoe jullie droombruiloft er uit moet komen te zien.