T
Table d’hôtes

Genieten van streekproducten en uitgebreid tafelen, daar hoort een feestelijke tafel bij! Wij serveren u op ons Villeroy & Boch servies “Alt Strassbourg” dat al enkele generaties in onze familie is.

In de tuin vanaf het terras in de schaduw of in onze salon kunt u eerst een aperitief gebruiken, bijvoorbeeld de Pineau de Charentes, die zowel rood als wit wordt gedronken. Het is een typisch streekproduct.
Of had u liever een huiscocktail? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Om zeven uur nodigen wij u uit aan tafel. Verrukkelijke landpatés zoals de “Farcie Poitevin”, romige coquilles Saint Jaques. Afhankelijk van het jaargetijde en het menu serveren wij u graag de soep uit de soepterrine uit “grootmoeders tijd”.

Ook het vlees komt veelal van lokale leveranciers en de groenten van de traditionele weekmarkt zoals die van Chauvigny of die van de Notre Dame la Grande à Poitiers. Daarnaast verwerken wij ook producten uit eigen moestuin. 

Lekkere geitenkaas behoort ook tot de Poitou-specialiteiten, maar natuurlijk is er ook keuze uit andere kazen, kwark of yoghurt. Na een goede maaltijd mogen een dessert en of seizoensfruit niet ontbreken.

Nagenieten met een heerlijk kopje koffie of thee al dan niet met een digestief. Die wij u serveren geheel in Engelse stijl in het Royal Albert servies “Old country roses”.