Paardrijden Alpes de Haute Provence

Actief

P
Paardrijden in de Alpes de Haute Provence

Genieten van de natuur

Houd jij er ook zo van om vanaf een paardenrug te genieten van de natuur? Van de stilte, van prachtige vergezichten, van flora en van fauna … Dan heb ik een gouden tip: paardrijden op het Plateau de Valensole, in de Alpes de Haute Provence!

Alpes de Haute Provence

Verken te paard het Plateau van Valensole! Hoe machtig is dat, paardrijden op een hoogvlakte met lavendel en korenvelden, en kleine beboste dalen. Je hebt panoramisch uitzicht op de Alpen, de Montagne de Lure, de Mont Ventoux. Ontdek de formaties van de gorges du Verdon en zijn meren. Geniet van de kleine Provençaalse dorpjes …

Onder leiding van een gids

En dat o.l.v. ruitergids Sarah, een voormalige eco-gids van het Parc Naturele Régional du Verdon. Ze biedt ritten van een paar uur tot meerdere dagen aan, kijk maar ‘ns op haar site. En ze kan je ook nog ‘ns informeren over de mooiste wandelingen in deze omgeving.

Fijne bed and breakfast

Waar je slaapt? Bij Domaine La Blache. Die wordt gerund door Christine en Denis, enthousiaste, natuurminnende kunstenaars, die in La Blache hun paradijsje hebben gecreëerd.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk hier maar eens, en klik op ‘Stuur een email’ bij de eigenaargegevens.