Golf arrangement Bourgogne

Actief

G
Golf arrangement Bourgogne

Golf, natuur en gastronomie

Ook zo’n zin om uw favoriete golf sport te combineren met de natuur, gastronomie en wijn van de Bourgogne?

Dan is het arrangement van Manoir Bonpassage vast wat voor u!

Ontspannen golfen in de Bourgogne op de prachtige 18-holes golfbanen in de omgeving van Manoir Bonpassage. Met dit golf arrangement maken wij dat extra aantrekkelijk voor u.

Midweek-arrangement

Dit midweekarrangement (ma – vrij) bestaat uit

 • 4 overnachtingen
 • 4 x ontbijtbuffet
 • 1 x een driegangen menu
 • 3 x greenfee (1 dag golfen op de banen in Montchanin, Chalon-sur-Saône en Château de Chailly)

Kosten

Tot 1 juli, met uitzondering van het Hemelvaart- en Pinksterweekend, en vanaf 5 september 2022:

 • € 324,00 per persoon – tweepersoonskamer met douche/toilet en een tweepersoonsbed, 1e etage
 • € 343,00 per persoon – tweepersoonskamer met bad of douche/toilet en aparte bedden, 1e etage
 • € 383,00 per persoon – zeer ruime kamer op de begane grond met douche/toilet, aparte bedden, zithoek, radio-cd speler en uitgang naar het terras
 • € 383,00 per persoon – de tweepersoons suite op de 1e etage, bestaande uit een zitkamer, slaapkamer (aparte bedden), verbindingshal en een badkamer met douche/toilet

Vanaf 1 juli tot 5 september:

 • € 345,00 per persoon – tweepersoonskamer met douche/toilet en een tweepersoonsbed, 1e etage
 • € 366,00 per persoon – tweepersoonskamer met bad of douche/toilet en aparte bedden, 1e etage
 • € 411,00 per persoon – zeer ruime kamer op de begane grond met douche/toilet, aparte bedden, zithoek, radio-cd speler en uitgang naar het terras
 • € 411,00 per persoon – de 2-persoonssuite op de 1e etage, bestaande uit een zitkamer, slaapkamer (aparte bedden), verbindingshal en een badkamer met douche/toilet

De bovengenoemde prijzen voor het golfarrangement zijn gebaseerd op 2 personen per tweepersoonskamer en zijn exclusief € 0,99 verblijfsbelasting per persoon per nacht.

Speelt u niet op één of meerdere dagen, dan worden de niet gemaakte greenfee kosten in mindering gebracht op de arrangementsprijs.

Ook hebben wij een kortingsafspraak met de 18-holes baan van Country Club Norges-Dijon, dus ook hier kunt u spelen.

Verder is er nog 18-holes baan in Beaune/Levernois en een heel mooi gelegen 11-holes baan in Autun. U kunt ter plaatse beslissen voor welke banen u kiest.

Aanpassingen arrangement

Het bovengenoemde arrangement gaat uit van aankomst op maandag. Wilt u op een andere dag aankomen of het arrangement verlengen met één of meerdere nachten, dan is dat geen probleem.

Het golfarrangement kan naar wens worden aangepast. Vraag ons om informatie en prijsopgave. Wilt u in het weekend spelen, houd u er dan rekening mee dat de greenfee-tarieven dan wat hoger zijn, waardoor de arrangementsprijs ook wat hoger uitkomt.

Het spreekt voor zich dat wij routebeschrijvingen beschikbaar hebben voor u. Ook leggen wij in overleg met u uw starttijd vast bij de banen en kunnen wij u op verzoek informeren over het volgen van lessen, etc.