Wandel Fiets arrangement Frankrijk

H
Het Franse Pad: wandel- en fietsarrangement

Wandelen (of fietsen) door het Franse boerenland

Houd je van wandelen of fietsen? Wat dacht je ervan om al wandelend of fietsend van chambres d’hôtes naar chambres d’hôtes te trekken en te genieten van het rustieke platteland van Frankrijk? Geheel onbezorgd want de rondreis is op basis van volpension met iedere dag ontbijt, lunchpakket, welkomstdrankje en een smakelijke en gezellige table d’hôtes met huiswijn!

Lekker comfortabel

En nee, je bagage hoeft niet mee, want daar wordt voor gezorgd, zodat je optimaal kan genieten van de ongerepte natuur, de fantastische wandelweggetjes en bospaden en de mooie landschappen van de Berry en de Bourbonnais!

Als je aankomt word je hartelijk ontvangen door de Nederlandse eigenaren van de sfeervolle chambres d’hôtes. Ze wonen allemaal al enige tijd met heel veel plezier in het groene hart van Frankrijk. De sfeer is gemoedelijk en familiair, met persoonlijke aandacht.

Geen zorgen

Heb je pech of hulp onderweg nodig? Pas de soucis! Een telefoontje naar de hulptroepen en het wordt opgelost.

Je gastheren en -vrouwen

Samen met drie andere bevriende Nederlandse stellen, die net als wij van chambre d’hôtes Domaine Bonneblond in deze regio wonen, organiseren we sinds 2017 wandel- en fietsrondreizen in de Berry en Le Bourbonnais, een streek die bestaat uit de departementen Cher, Indre en de Allier.

Wandelend of fietsend ontdek je de mooiste plekjes van het échte en ongerepte Frankrijk waar je de mensen ontmoet die uit liefde voor dit gebied hier neergestreken zijn. We hebben persoonlijk een wandel-(rando) of fiets-(vélo)route voor je uitgezet naar je volgende overnachtingsplek. Wij weten als geen ander waar de mooiste weggetjes of paden lopen en waar je heerlijk van je lunchpakket kunt genieten.

Meer weten?

Meer informatie vind je op de website van Het Franse Pad. Je kan ook contact opnemen met de eigenaren van chambre d’hôtes Le Bonneblond.