Domaine des Lilas rivier

D
De Auvergne ontdekken met de kids

Naar de Auvergne met de kids? Wat dacht je van dit gezellige herenhuis, direct aan de rivier, met verwarmd zwembad en kinderboerderij? Tussen de glooiende heuvels en vulkanen is chambres d’hôtes Domaine des Lilas ideaal voor jonge gezinnen.

De kids kunnen hun lol op in de kleine speeltuin met kabelbaan, en iedere ochtend zijn er activiteiten voor de kinderen. Ook mogen ze helpen met het voeren van de dieren. Er is een kleinschalige shetlandponyfokkerij, en reken maar dat die ponies graag worden geborsteld! Twee keer per week kan je er een ritje maken.

Het domein ligt in het levendige dorpje Saint-Germain-Lembron, midden in de Auvergne. In het dorp zijn verschillende barretjes, restaurantjes en winkeltjes te vinden. En buiten het dorp… een directe uitnodiging om de Auvergne te ontdekken, bekend om zijn prachtige natuur, de vele vulkanen en meren. Het beklimmen van de Puy de Dôme of op zoek naar watervallen in de Cézallier horen echt bij de vakantie in de Auvergne. Het variërende landschap, de pittoreske dorpjes en de ruige kastelen maken de Pays d’Issoire, een heerlijke uitvalsbasis voor een avontuurlijke vakantie in de Auvergne met de kids.

Ook heel handig: Domaine des Lilas ligt dichtbij de snelweg A-75, vlakbij Clermont-Ferrand en Issoire. Ook dus een ideaal adresje voor een tussenstop onderweg naar het diepe zuiden van Frankrijk of Spanje.

Puy de Dôme

Bekijk Gites