Rust, Ruimte en Natuur. Op een domein van 2,5 ha verhuren wij drie luxe gites. Wij bieden een oase van rust en gemoedelijkheid.

De Périgord Vert, de groene Dordogne, is een fantastische streek waar massatoerisme nog niet is doorgedrongen. Thiviers ligt op korte afstand en hier is alles te vinden wat nodig is. De dag doorbrengen kan relaxt met een boek en een goed glas wijn en genieten van het geweldige uitzicht.

Maar kan ook actief. Ons terrein biedt veel speel- en spelmogelijkheden zoals basketballen, badmintonnen, voetballen en jeu de boulen. Ruimte genoeg voor de kinderen om hier vrij en onbezorgd te spelen.

Maar u kunt ook één van de vele schitterende wandel- en fietsroutes maken in de nog ongerepte natuur. In het dichtbijgelegen natuurlijke meertje is het heerlijk zwemmen in het kristalheldere water, met strand, lig- en speelweide. Op ons Domein is relaxen in de sauna voor velen een plezierige en gezonde ontspanning.

Wandelen kun je overal. Maar bij ons kunt u direct vanaf de gîte diverse mooie natuurwandelingen maken. Maak eens een vroege ochtendwandeling en misschien zie je de hertjes ronddartelen. In de nabije omgeving zijn nog veel meer mooie wandelingen te maken, door ongerepte natuur en verstilde dorpjes. Wij hebben diverse routes beschikbaar.

Pizza bakken: Wat is er leuker dan je eigen pizza of broodje bakken. Eerst hout sprokkelen en de oven heet opstoken. Dan naar eigen smaak je pizza maken en dan het spannende moment…..het bakken. Groot en klein vinden het geweldig om te smullen van hun eigen gebakken pizza of broodje.

Kijk voor informatie van de overige gites en actuele beschikbaar op onze website www.domainelespins.com

Lees meer

Lees minder


Faciliteiten

  • Bij een zwemmeer
  • Extra lange bedden
  • Kindvriendelijk
  • Nederlands contactpersoon
  • Sauna
  • Wasmachine
  • WiFi

Cathéla en Rinus Huis

Meer over de eigenaar Sluiten

Rust, ruimte, natuur, kindvriendelijk.

Domaine les Pins – le Chêne wordt gerund door de Nederlandse eigenaar Cathéla Huis: “Wij maken het de gasten graag naar hun zin.”

Wat maakt Domaine les Pins – le Chêne uniek?
Unieke ligging op een berg met panoramisch uitzicht, goede wifi (elke gite een eigen router), uitstekende boxsprings (210), ontvangst nederlandse en belgische tv zenders, steenoven op het terrein, jeu de boulebaan.

U kunt door Cathéla Huis worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

Meer over Cathéla Huis
Wij zijn beiden opgegroeid in het Westland en hadden samen één droom: Frankrijk. Toen wij dit domein gezien hadden was het liefde op het eerste gezicht. Graag nodigen wij u uit om op deze unieke plek uw vakantie te vieren.

Wij bieden u een oase van rust en gemoedelijkheid waar kinderen nog de ruimte hebben om vrij te spelen.

Kortom, laat alle drukte achter u en begin aan een ongedwongen vakantie waarin u geniet van het heerlijke Franse leven.

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.


Omgeving

Afstand tot Utrecht 929 km

Domaine les Pins is een ideale uitvalbasis voor wie eens langer in de Périgort Vert wil blijven. Maar ook om uitstapjes te maken.
Op korte afstand vindt u diverse toeristische bezienswaardigheden. Zoals kastelen, grotten, middeleeuwse dorpjes, markten en brocantes.
De steden Brantôme, Périgueux en St. Jean de Côle zijn zeker een bezoek waard.

Deze omgeving is ook zeer geschikt voor buitensporten zoals wandelen, fietsen, kanoën en paardrijden.

Van oudsher staat de Dordogne bekend als het gastronomisch centrum van Frankrijk. Bekend zijn de Foie Gras, truffels en de notentaarten.

Lees meer

Lees minder