In de tuin van een voorname residentie bij het dorpje Vallabrix in de Gard vind je twee prachtige gîtes.

Naast het chateau ligt de Orangerie. Waar eeuwen geleden ’s winters de sinaasappel- en andere fruitbomen werden ondergebracht, is nu een heerlijke, ruime, zeer smaakvol ingerichte luxueuze gîte. Er is een grote tuin (3.000 m2) met mediterrane bomen, beelden, een zwembad en gezellige terrassen.

In deze tuin vol cipressen, olijfbomen en oleanders ligt het stijlvolle appartement La Belle Casa. Het heeft een prachtig uitzicht op de roodgekleurde heuvels.

In het charmante dorp kan je alle typisch Franse producten en basisbenodigdheden verkrijgen. Het ligt op zo’n vijf kilometer van het mooie Uzès.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

La Bella Casa

Het heeft een grote keuken beneden, een inloopdouche, een wastafel en een toilet. De woon/slaapkamer is op de eerste verdieping. …

L’Orangerie

  • Badkamer met douche
  • Magnetron
  • Open haard
  • Oven

Lounge met open haard. Vanuit zitkamer prachtig uitzicht op de tuin met 2 schaduwrijke terrassen. Grote keuken met een koelkast/vriezer, …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1098 km

Onze beide huizen in Frankrijk liggen vlakbij het mooie dorpje Uzès.

Uzès herken je meteen aan de perfect bewaarde middeleeuwse architectuur. Het is zeker het label “Ville d'art et d'histoire” (Stad van kunst en geschiedenis) waardig. Kom deze iconische stad van het Pays d'Uzès Pont du Gard ontdekken, die vaak wordt omschreven als het “Franse Toscane”.

En je kunt niet naar huis gaan zonder een bezoek te brengen aan de typische (lokale) markt van Uzès!

Lees meer

Lees minder