Villa 43 | groot, Groter, GROOTS

Waarom voor minder ruimte gaan als je thuis ook voldoende ruimte hebt?

Villa43 is met 130 m² woonoppervlak heerlijk ruim.

Voeg daarbij de tuin op het zuiden met een oppervlak van 760 m² en je hebt de meest ruime vakantiewoning van ons park meer dan geschikt voor 8 personen.

Met vier slaapkamers kunnen ook nog eens de kinderen of uzelf desgewenst apart slapen. En met twee badkamers en twee toiletten zijn de wachttijden tot een minimum beperkt.

Op het mooiste vakantiepark van Frankrijk, zijn volop faciliteiten voor vakantievertier en speelplezier. Résidence Château Cazalères is dé bestemming voor iedereen die wil genieten, maar dan zonder lawaaierige toeristen, drukke campings en overvolle trekpleisters.

Vóór het Château ligt het grootste zwembad (700 m²) van de Ariège. En voor de kleintjes is er een kinderbadje (40 m²) met glijbaan.

In de kinderclub worden tijdens het hoogseizoen bijna dagelijks gratis animatie activiteiten georganiseerd.

Geen zin om te koken? Dan zijn er diverse mogelijkheden van snackbar tot restaurant.

Château Cazalères, ligt in het departement Ariège, aan de voet van de Pyreneën.

De Ariège, het Toscane van Frankrijk, is een glooiend landschap met in het noorden akkers en weiden, een walhalla voor fietsers en wandelaars.
Richting zuiden oogt de natuur ruiger en zijn de besneeuwde pieken van de Pyreneeën zichtbaar. Deze fiere bergtoppen zijn vanuit het park te zien!

Naast veel natuurschoon kent de streek een rijke cultuurhistorie en herbergt de Ariège onderaardse rivieren en ontelbare middeleeuwse châteaus, citadels en dorpjes.

Liefhebbers van regionale gastronomie kunnen terecht in een keur aan restaurants!

Met gemiddeld meer dan 2.000 uur zon per jaar is de Midi-Pyrénées één van de streken in Frankrijk waar de zonbestraling het sterkst is. Op het grootste gedeelte van het grondgebied van deze streek worden 60 to 80 dagen per jaar temperaturen waargenomen van meer dan 25° C. De Midi-Pyrénées kan wat dat betreft concurreren met de Middellandse Zeekust en het Rhônedal.

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

 • Geschikt voor mindervaliden
 • Kindvriendelijk
 • Nederlands contactpersoon
 • Sauna
 • Wasmachine
 • WiFi
 • Zwembad

Jan en Francion Brenninkmeijer

Meer over de eigenaar Sluiten

Villa43, Résidence Chateau Cazalères – Franse luxe, rust en ruimte.

Jan en Francion Brenninkmeijer: “Wij zijn allebei fan van Frankrijk en de Midi Pyreneeën in het bijzonder.”

Wat maakt Villa43, Résidence Chateau Cazalères uniek?
Groot woonoppervlak en forse buitenruimte met veel comfort; kindvriendelijk park met in het hoogseizoen gratis animatie.

U kunt door Jan en Francion Brenninkmeijer worden verwelkomd in de volgende talen:
– Nederlands
– Frans
– Engels
– Duits

 

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 6 personen

Villa 43

 • Afwasmachine
 • Badkamer met douche en ligbad
 • Kinderbed mogelijk
 • Koelkast
 • Magnetron
 • Oven
 • Televisie

Ons huis is van het type Espace de Luxe. Dit is met 130 m² woonoppervlak en daarnaast nog een overdekt …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 1208 km

Het departement van de Ariège maakt onderdeel uit het Regionaal natuurpark van de Pyrénées Ariégeoises. Het omvat de hoge valleien en de hoge toppen die zich aan de grens van de Ariège met Andorra bevinden.

Het park herbergt naast de golvende ongerepte natuur met kabbelende beekjes en rivieren ook veel historische plaatsen, die niet alleen terug gaan tot de Romeinse tijd, maar zelfs tot de prehistorie.

Forelrijke beken stromen langs bosrijke berghellingen in de rivieren waar je heerlijk kunt kajakken, klimmen, afdalen in grotten of raften.

Duidelijk gemarkeerde wandelpaden leiden u naar de 3.000 meter hoge pieken van de Pyreneeën.

Fietsers kunnen hier in de voetsporen treden van de vele wielerhelden uit de Tour. Ook mountainbikers komen hier volop aan hun trekken.

Op de weg naar Carla Bayle is er een bijzonder leuk en educatief boomklimparcours voor jong en oud vanaf 3 jaar en voor de echte waaghalzen de bungee jump in Mas d’Azil.

Ook voor paardenliefhebbers zijn er diverse mogelijkheden.

Dankzij het voortdurend blijven toepassen van eeuwenoude landbouwmethodes floreren hier ontelbare soorten planten en dieren. Ook voor vogelkenners is er genoeg te beleven.

Ver van de machtscentra is de Ariège altijd een schuilplaats geweest: voor de prehistorische mens die daarvoor de talrijke grotten gebruikten en voor de Katharen die in conflict met de kerk leefden.

En dan zijn er nog de diverse historische steden die met de auto makkelijk zijn te bereiken: Toulouse, het Parijs van het zuiden; Lourdes, de plaats waar Maria verscheen aan Bernadette; Carcassonne en Mirepoix, plaatsen waar de middeleeuwen nog steeds de boventoon voeren; verder Barcelona, cultuurstad bij uitstek.

Lees meer

Lees minder