Welkom op Domaine Le Chiron, een verborgen parel in de Limousin. Op dit karakteristieke domaine vind je stilte en rust.

Domaine Le Chiron beschikt over o.a. een bibliotheek, piano's, een werkplaats met houtbewerkingsmachines, een klein schildersatelier op het noorden, groot schilder-, en keramiekatelier, en een muziek-repetitiesalon 55 m2 met goede akoestiek.

Ook zijn er paardenstallen beschikbaar.

De tuin is parkachtig, met overal zitjes zodat u ongestoord kunt lezen en genieten van het uitzicht op de heuvels en het imposante poortgebouw. Soms is er wat geluid van de nabijgelegen boerderij.

Een ideale plek voor schrijvers om in alle rust te werken. Ook een heerlijke plek voor motorrijders, wandelaars en musici. Het gehele complex is zeker vanwege het imposante poortgebouw een fraaie film- en fotolocatie.

's Avonds is het mogelijk bij ons aan te schuiven aan het diner. Er kan vegetarisch gekookt worden.

Rustige honden toegestaan.

Het ligt slechts 8 km ten westen van de populaire Bis-route Parijs-Toulouse, en 30 km ten westen van de A20 tussen Chateauroux en Limoges. 

 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Honden welkom in overleg
  • Nederlands contactpersoon
  • Table d'hotes
  • WiFi

Als u stilte en rust zoekt in een karakteristiek gebouwencomplex, is dit de ultieme plek.

Domaine le Chiron wordt gerund door Els Zuidema: “We bieden u een gastvrij Chateau-Manoir met Chambres d’Hotes en een rolstoelappartement.”

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 6 personen

Gîte

  • Badkamer met ligbad
  • Tweepersoonsbed

Parterre: leefkeuken met aan twee zijden openslaande tuindeuren. Hoffmann&Kühne piano uit 1907, jaarlijks gestemd in het voorjaar. 1e Etage: vide …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 834 km

Je vindt Domaine Le Chiron in het noorden van de meer- en bosrijke, maar ook cultuur-historisch interessante Limousin.

De Limousin is een uitstekend gebied om te wandelen, fietsen, voor wildwaterkano, of andere sporten. Prachtige zwemplek/strandje op 7 km.

Er zijn paardenstallen beschikbaar.

Lees meer

Lees minder


Chambres d'Hôtes van deze eigenaar

Arrangementen, workshops en bijzonderheden