Voor een natuurlijk verblijf aan de oevers van de Saône: ontdek onze trappers hut, een houten gîte van 50 m² met keuken, zithoek met houtkachel, eethoek, verhoogd en schaduwrijk terras met uitzicht op de tuin, badkamer met douche en droog toilet.

Een buitenkeuken is ook beschikbaar met houtkachel, barbecue en kampvuurplaats.

Hernieuw contact met de natuur zoals in de tijd van trappers. Ontdek het plezier van koken boven een houtvuur, deze voorouderlijke kunst die betekenis geeft aan het huidige moment.

Hier kom je weer ‘tot leven’, je kan weer ademhalen en de heerlijke subtiele geuren van de aarde opsnuiven. Het is een plek om weer even op krachten te komen, om weer met de natuur te verbinden. We bieden « slow-tourisme »  tegenwicht tegen de haast.

Ligbedden en tal van ontspanningsruimtes op het terrein.

In de tuin komen de geuren en kleuren je tegemoet, een paradijselijk stukje natuur. De kippen Bianca, Rosa, Kim en Kiki scharrelen rond in een ruime ren. Ze zorgen voor heerlijke verse eieren die we graag opdienen bij het ontbijt.

Het is ook goed uitrusten in de tuin. Uitnodigende plekjes in de schaduw om je even terug te trekken. Daarnaast is er een terras met uitzicht over de tuin waar wat gedronken kan worden.

 

Lees meer

Lees minder

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

  • Table d'hotes

Christine Spohn

Meer over de eigenaar Sluiten

Christine is gepassioneerd en nieuwsgierig naar het verband tussen het spirituele en het materiële.

Ze deelt haar enthousiasme graag door middel van een gezonde en evenwichtige voeding die tegelijkertijd zeer smakelijk is.

‘Met volle overtuiging heb ik een certificatiecursus Bio gevolgd. Mijn table d’hôtes, mijn jams, pesto’s, chutneys en mijn cateringdiensten zijn nu biologisch gecertificeerd.’

Beschikbaarheid

De beschikbaarheidskalender van deze gîte is niet recent bijgewerkt. De eigenaar zal je na het doen van een reservering snel laten weten of je hier in de door jou gewenste periode terecht kan.

max. 4 personen

Trappershut

  • Badkamer met douche
  • Eenpersoonsbedden
  • Inclusief beddengoed
  • Inclusief handdoeken
  • Open haard
  • Tweepersoonsbed

Het is een houten gîte van 50 m² met keuken, zithoek met houtkachel, eethoek, verhoogd en schaduwrijk terras met uitzicht …


Omgeving

Afstand tot Utrecht 673 km

Beoordelingen

Marianne Nooitgedagt

Ruime kamer en lichte plek aan de tuin kant en lekker terras in de tuin. Kamer zelf is vrij donker. Hele rustige omgeving. Ligt bijna aan de fietsroute route bleue. Lekkere maaltijden bij table d’hote.

september 2022

8

Chambres d'Hôtes van deze eigenaar

Arrangementen, workshops en bijzonderheden